Παλαιοκωστασ Νικοσ / O Γ. Βαρουφάκης στο Lepanto - Τοπικά - Του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών αποχαιρέτησε το μεσημέρι της πέμπτης ο διαβόητος βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας.

Δεν αποφυλακίστηκε τελικά απόψε ο γνωστός βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, που είναι κρατούμενος των φυλακών αγίου στεφάνου της πάτρας. Αποφυλακίζεται ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση του κρατούμενου. Σύμφωνα με το pelop.gr, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι ο νίκος παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ' οίκον στα τρίκαλα . Τους συγκρατουμενούς του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών, αποχαιρέτησε πριν από λίγη ώρα ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Ομόφωνα δεκτή έγινε η αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού βαρυποινίτη νίκου παλαιοκώστα από τις φυλακές του αγίου στεφάνου.

Στο νοσοκομείο ρίου μεταφέρθηκε ο νίκος παλαιοκώστας προκειμένου να υποβληθεί σε . ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜÎ'ΣΙΕΣ ΣΤÎ' ΕΜÎ'ΟΛΙÎ'ΣΤΙΚÎ' ΚΕΝΤΡÎ' ΤΗΣ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜÎ'ΣΙΕΣ ΣΤÎ' ΕΜÎ'ΟΛΙÎ'ΣΤΙΚÎ' ΚΕΝΤΡÎ' ΤΗΣ from lepantortv.gr
Του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών αποχαιρέτησε το μεσημέρι της πέμπτης ο διαβόητος βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του λεωνίδα και της γεωργίας παλαιοκώστα. Ο νίκος παλαιοκώστας αναμένεται να αποφυλακιστεί. Σύμφωνα με το pelop.gr, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι ο νίκος παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ' οίκον στα τρίκαλα . Ο νίκος παλαιοκώστας (γεννημένος το 1960) είναι έλληνας ληστής και ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου βασίλη παλαιοκώστα. Ομόφωνα δεκτή έγινε η αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού βαρυποινίτη νίκου παλαιοκώστα από τις φυλακές του αγίου στεφάνου. Ο νίκος παλαιοκώστας γεννήθηκε το 1960 στο χωριό μοσχόφυτο των τρικάλων. Αποφυλακίζεται ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση του κρατούμενου.

Αποφυλακίζεται ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση του κρατούμενου.

Ο νίκος παλαιοκώστας (γεννημένος το 1960) είναι έλληνας ληστής και ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου βασίλη παλαιοκώστα. Σύμφωνα με το pelop.gr, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι ο νίκος παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ' οίκον στα τρίκαλα . Στο νοσοκομείο ρίου μεταφέρθηκε ο νίκος παλαιοκώστας προκειμένου να υποβληθεί σε . Ο νίκος παλαιοκώστας γεννήθηκε το 1960 στο χωριό μοσχόφυτο των τρικάλων. Ομόφωνα δεκτή έγινε η αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού βαρυποινίτη νίκου παλαιοκώστα από τις φυλακές του αγίου στεφάνου. Του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών αποχαιρέτησε το μεσημέρι της πέμπτης ο διαβόητος βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Τις επόμενες ώρες θα περάσει την πύλη εξόδου των φυλακών του αγίου στεφάνου πατρών, ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, μεγαλύτερος αδελφός . Τους συγκρατουμενούς του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών, αποχαιρέτησε πριν από λίγη ώρα ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του λεωνίδα και της γεωργίας παλαιοκώστα. Δεν αποφυλακίστηκε τελικά απόψε ο γνωστός βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, που είναι κρατούμενος των φυλακών αγίου στεφάνου της πάτρας. Ο νίκος παλαιοκώστας αναμένεται να αποφυλακιστεί. Αποφυλακίζεται ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση του κρατούμενου.

Του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών αποχαιρέτησε το μεσημέρι της πέμπτης ο διαβόητος βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Ο νίκος παλαιοκώστας (γεννημένος το 1960) είναι έλληνας ληστής και ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου βασίλη παλαιοκώστα. Ο νίκος παλαιοκώστας γεννήθηκε το 1960 στο χωριό μοσχόφυτο των τρικάλων. Αποφυλακίζεται ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση του κρατούμενου. Τις επόμενες ώρες θα περάσει την πύλη εξόδου των φυλακών του αγίου στεφάνου πατρών, ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, μεγαλύτερος αδελφός .

Ο νίκος παλαιοκώστας (γεννημένος το 1960) είναι έλληνας ληστής και ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου βασίλη παλαιοκώστα. ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜÎ'ΣΙΕΣ ΣΤÎ' ΕΜÎ'ΟΛΙÎ'ΣΤΙΚÎ' ΚΕΝΤΡÎ' ΤΗΣ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜÎ'ΣΙΕΣ ΣΤÎ' ΕΜÎ'ΟΛΙÎ'ΣΤΙΚÎ' ΚΕΝΤΡÎ' ΤΗΣ from lepantortv.gr
Ο νίκος παλαιοκώστας (γεννημένος το 1960) είναι έλληνας ληστής και ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου βασίλη παλαιοκώστα. Αποφυλακίζεται ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση του κρατούμενου. Ο νίκος παλαιοκώστας αναμένεται να αποφυλακιστεί. Δεν αποφυλακίστηκε τελικά απόψε ο γνωστός βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, που είναι κρατούμενος των φυλακών αγίου στεφάνου της πάτρας. Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του λεωνίδα και της γεωργίας παλαιοκώστα. Ομόφωνα δεκτή έγινε η αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού βαρυποινίτη νίκου παλαιοκώστα από τις φυλακές του αγίου στεφάνου. Ο νίκος παλαιοκώστας γεννήθηκε το 1960 στο χωριό μοσχόφυτο των τρικάλων. Στο νοσοκομείο ρίου μεταφέρθηκε ο νίκος παλαιοκώστας προκειμένου να υποβληθεί σε .

Σύμφωνα με το pelop.gr, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι ο νίκος παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ' οίκον στα τρίκαλα .

Ο νίκος παλαιοκώστας γεννήθηκε το 1960 στο χωριό μοσχόφυτο των τρικάλων. Ο νίκος παλαιοκώστας αναμένεται να αποφυλακιστεί. Ο νίκος παλαιοκώστας (γεννημένος το 1960) είναι έλληνας ληστής και ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου βασίλη παλαιοκώστα. Τις επόμενες ώρες θα περάσει την πύλη εξόδου των φυλακών του αγίου στεφάνου πατρών, ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, μεγαλύτερος αδελφός . Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του λεωνίδα και της γεωργίας παλαιοκώστα. Σύμφωνα με το pelop.gr, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι ο νίκος παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ' οίκον στα τρίκαλα . Τους συγκρατουμενούς του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών, αποχαιρέτησε πριν από λίγη ώρα ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Αποφυλακίζεται ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση του κρατούμενου. Του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών αποχαιρέτησε το μεσημέρι της πέμπτης ο διαβόητος βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Ομόφωνα δεκτή έγινε η αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού βαρυποινίτη νίκου παλαιοκώστα από τις φυλακές του αγίου στεφάνου. Στο νοσοκομείο ρίου μεταφέρθηκε ο νίκος παλαιοκώστας προκειμένου να υποβληθεί σε . Δεν αποφυλακίστηκε τελικά απόψε ο γνωστός βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, που είναι κρατούμενος των φυλακών αγίου στεφάνου της πάτρας.

Ο νίκος παλαιοκώστας γεννήθηκε το 1960 στο χωριό μοσχόφυτο των τρικάλων. Ο νίκος παλαιοκώστας αναμένεται να αποφυλακιστεί. Αποφυλακίζεται ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση του κρατούμενου. Στο νοσοκομείο ρίου μεταφέρθηκε ο νίκος παλαιοκώστας προκειμένου να υποβληθεί σε . Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του λεωνίδα και της γεωργίας παλαιοκώστα.

Ο νίκος παλαιοκώστας (γεννημένος το 1960) είναι έλληνας ληστής και ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου βασίλη παλαιοκώστα. ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜÎ'ΣΙΕΣ ΣΤÎ' ΕΜÎ'ΟΛΙÎ'ΣΤΙΚÎ' ΚΕΝΤΡÎ' ΤΗΣ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜÎ'ΣΙΕΣ ΣΤÎ' ΕΜÎ'ΟΛΙÎ'ΣΤΙΚÎ' ΚΕΝΤΡÎ' ΤΗΣ from lepantortv.gr
Ο νίκος παλαιοκώστας (γεννημένος το 1960) είναι έλληνας ληστής και ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου βασίλη παλαιοκώστα. Τους συγκρατουμενούς του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών, αποχαιρέτησε πριν από λίγη ώρα ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Στο νοσοκομείο ρίου μεταφέρθηκε ο νίκος παλαιοκώστας προκειμένου να υποβληθεί σε . Τις επόμενες ώρες θα περάσει την πύλη εξόδου των φυλακών του αγίου στεφάνου πατρών, ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, μεγαλύτερος αδελφός . Του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών αποχαιρέτησε το μεσημέρι της πέμπτης ο διαβόητος βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Ομόφωνα δεκτή έγινε η αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού βαρυποινίτη νίκου παλαιοκώστα από τις φυλακές του αγίου στεφάνου. Σύμφωνα με το pelop.gr, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι ο νίκος παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ' οίκον στα τρίκαλα . Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του λεωνίδα και της γεωργίας παλαιοκώστα.

Ο νίκος παλαιοκώστας αναμένεται να αποφυλακιστεί.

Ο νίκος παλαιοκώστας αναμένεται να αποφυλακιστεί. Ο νίκος παλαιοκώστας γεννήθηκε το 1960 στο χωριό μοσχόφυτο των τρικάλων. Του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών αποχαιρέτησε το μεσημέρι της πέμπτης ο διαβόητος βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Στο νοσοκομείο ρίου μεταφέρθηκε ο νίκος παλαιοκώστας προκειμένου να υποβληθεί σε . Τους συγκρατουμενούς του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών, αποχαιρέτησε πριν από λίγη ώρα ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Δεν αποφυλακίστηκε τελικά απόψε ο γνωστός βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, που είναι κρατούμενος των φυλακών αγίου στεφάνου της πάτρας. Τις επόμενες ώρες θα περάσει την πύλη εξόδου των φυλακών του αγίου στεφάνου πατρών, ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, μεγαλύτερος αδελφός . Αποφυλακίζεται ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας, καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικών κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση του κρατούμενου. Σύμφωνα με το pelop.gr, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι ο νίκος παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ' οίκον στα τρίκαλα . Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του λεωνίδα και της γεωργίας παλαιοκώστα. Ομόφωνα δεκτή έγινε η αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού βαρυποινίτη νίκου παλαιοκώστα από τις φυλακές του αγίου στεφάνου. Ο νίκος παλαιοκώστας (γεννημένος το 1960) είναι έλληνας ληστής και ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου βασίλη παλαιοκώστα.

Παλαιοκωστασ Νικοσ / O Î". Î'αρουφάκης στο Lepanto - Τοπικά - Του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών αποχαιρέτησε το μεσημέρι της πέμπτης ο διαβόητος βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας.. Τους συγκρατουμενούς του στις φυλακές του αγίου στεφάνου πατρών, αποχαιρέτησε πριν από λίγη ώρα ο βαρυποινίτης νίκος παλαιοκώστας. Ομόφωνα δεκτή έγινε η αίτηση αποφυλάκισης του γνωστού βαρυποινίτη νίκου παλαιοκώστα από τις φυλακές του αγίου στεφάνου. Σύμφωνα με το pelop.gr, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι ο νίκος παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ' οίκον στα τρίκαλα . Ο νίκος παλαιοκώστας αναμένεται να αποφυλακιστεί. Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του λεωνίδα και της γεωργίας παλαιοκώστα.